Ετήσια Συνδρομή Μελών & Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας


Αγαπητά μέλη,

  η ουσιαστική και συνεχής συμπαράσταση του συλλόγου απαιτεί κατάθεση χρόνου και ψυχής, από όλα τα μέλη του συλλόγου μας.


  Μία από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του συλλόγου είναι και η οικονομική επάρκεια, ειδικά σε μία ακόμα χρονιά οικονομικής κρίσης. Όπως γνωρίζετε η συνδρομή μας είναι ο βασικός και κύριος πόρος του Συλλόγου. Ο Σύλλογος χρησιμοποιεί τους πόρους του για την οργάνωση και την υλοποίηση των δράσεών του για το καλό των παιδιών και του τόπου μας, οι οποίες εξαρτώνται απόλυτα από την δική σας συλλογική συνείδηση στην οποία και απευθυνόμαστε.

  Ας προσπαθήσουμε να ενεργοποιήσουμε όλοι μας την έννοια του συλλογικού ήθους που αρμόζει σε μέλη ενός πολιτιστικού συλλόγου.

  Έτσι λοιπόν η ετήσια συνδρομή, για φέτος, ορίζεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €).
Η είσπραξη της συνδρομής θα γίνει με τους παρακάτω τρόπους:


1) Το Σάββατο 11/02 και ώρα 19:00 θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Γαστούνης, μετά το πέρας τις διδασκαλίας των παραδοσιακών χορών. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

2) Απευθείας στην ταμία του Συλλόγου κα Κωνσταντίνα Βουσδούκου - Ποταμιάνου (τηλ. επικοινωνίας: 6936725995) και στην βοηθό ταμία κα. Αφροδίτη Κωστοπούλου - Ρουμελιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 6987582513), με χρονική περίοδο καταβολής του ποσού και της κάρτας μέλους έως και την 31/01/2017.



Νέα μέλη είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα και μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στις 11/02 όπου θα γίνει η κοπή της πίτας. Να έχουμε όλοι υγεία και ένα ευτυχές και δημιουργικό 2017. 
Από το Blogger.